Sådan kan projektarbejdet bidrage til kurser

Du kan som underviser  fordelagtigt implementere studieaktiviteter, der omhandler projektets bidrag til kursusundervisningen.  Projektet omhandler situationer, den studerende vil møde i sit professionelle arbejde, og kan bidrage til at sætte kursets faglige indhold i en praktisk kontekst. Derved kan studieaktiviteter være med til at motivere de studerende, idet de kan se relevans i kursusundervisningen. Som underviser  kan du derfor med fordel  implementere  studieaktiviteter, der  inddrager de studerendes semesterprojekter som en aktiv del af kurserne for herigennem at øge helhedsorienteringen i studieaktiviteterne. 
Når de studerende i forskellig grad anvender kursernes teori og metode i egne projekter, arbejder de mere  motiveret med en relevant kontekst, og der er stort potentiale for et øget læringsudbytte, der i højere grad kan overføres til lignende situationer. De studerende tilegner sig viden og kompetencer, som de kan anvende i en bredere sammenhæng. 
 
Du kan i videoen herunder få inspiration til, hvordan du som underviser kan implementere studieaktiviteter, der understøtter sammenhængen mellem de studerendes projektarbejde og kursusundervisningen:

 

Andre studieaktiviteter, der skaber synergi mellem kursus og projekt

Inspirationsbank

CDUL arbejder på at udvikle materiale omhandlende projekters bidrag til kurser. Så snart vi har noget materiale klar, vil det blive synligt her på siden.

Brug for mere information?

Du kan altid sende os en mail på:

            CDUL@IASPBL.AAU.DK

Få vores vores nyhedsbrev løbende:

                TILMELD DIG HER

Lad os inspirere dig på LinkedIn:    

               FØLG OS HER