INSPIRATION - SKAB SYNERGI MELLEM KURSUS OG PROJEKT

Som underviser kan det være svært at finde inspiration til, hvordan du skaber sammenhæng og synergi mellem dit kursus og de studerendes projekt. Undervisningensformen på Aalborg Universitet er præget af PBL, hvori problemet er omdrejningspunktet for den studerendes læreproces. Her skal underviserens kurser understøtte projektarbejdet. Derfor er det essentielt, at du som underviser planlægger studieaktiviteter, der afspejler denne tilgang til læring. Som underviser har du en palette af muligheder for at facilitere PBL i din planlægning af undervisningen, hvor digitale teknologier kan være understøttende. 

Vi har hos CDUL derfor udarbejdet dette inspirationsmateriale til dig som underviser, der kan inspirere dig til nogle studieaktiviteter, der skaber synergi og sammenhæng mellem dit kursus og de studerendes projekt. Se videoen nedenfor for at finde inspiration. 

 

 

 

Mangler du mere inspiration?

Vi har hos CDUL udarbejdet mere inspirationsmateriale, som du finder ude i højre side. Her kan du finde inspiration til hvilke studieaktiviteter, du kan implementere i din undervisning således der bliver skabt sammenhæng mellem kurusu og projekt samt inspiration til, hvordan du som underviser kan aktivere dine studerende og planlægge projektarbejde. Du kan også finde inspiration ved at deltage i vores arrangementer og workshops, som vi hos CDUL løbende afholder.

ANDET INSPIRATIONSMATERIALE

Fandt du ikke svar?

Du er altid velkommen til at kontakte os:

 cdul@aau.dk
 

Ved tekniske spørgsmål henvises til: ITS support