SUND

Din lokale læringskonsulent kan hjælpe dig med rådgivning om didaktik, pædagogik og teknologi. 

DIGITAL LÆRINGSKONSULENT

PROJEKTLEDER

PBL Digital@SUND

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er i gang med en digital transformation mod mere digital uddannelse, hvor vi udvikler både praksis og principper for digitalt understøttet PBL og kursusundervisning. Arbejdet starter med et tre-årigt projekt, hvor vi lægger fundamentet til at ruste studerende bedre til arbejdsmarkedets digitale arbejds- og samarbejdsformer og til at sikre, at studerende møder mere aktive og inddragende læringsformer. 

 

Projektet består af 4 delprojekter, der løbende beskrives i flere detaljer. Delprojekternes funderes i arbejdsgrupper på tværs af Institut for Medicin og Sundhedsteknologi og Klinisk Institut og skal dække fakultetets uddannelser i bred forstand.  

 

Det samlede projekt ledes af en projektleder, og der er tilknyttet en digital læringskonsulent, som skal støtte arbejde med at udvikle fremtidens formater for PBL-uddannelse. Den digitale læringskonsulent er ansat i Center for Digitalt Understøttet Læring (CDUL), men er partner på SUND, og yder derfor også bredere digitaliserings-support til uddannelsesmiljøerne på SUND i et både pædagogisk, it-didaktisk og teknologisk perspektiv.

 

Primær kontakt ved alle henvendelser er digital læringskonsulent Johanne Bräuner Nygaard Hansen: jbnh@hst.aau.dk  eller 9940 3792. Kontakt os gerne for info eller en snak om mulighederne! 

Inspiration fra PBL Digital@SUND

Hvordan bruger jeg AAU Zoom i min undervisning?

Her kan du finde inspiration til at afholde undervisningen i AAU Zoom – Præsentationen nedenfor indeholder introduktion til selve platformen samt step-by-step-guides.

Download præsentationen fra Zoom-webinaret afholdt på SUND den. 27. august

Fandt du ikke svar?

Du er altid velkommen til at kontakte os:

 cdul@aau.dk
 

Ved tekniske spørgsmål henvises til: ITS support