SUND

Din lokale læringskonsulent står klar med gode råd og rådgivning om didaktik, pædagogik og digitale læringsteknologier. 

Medarbejderliste

Der er opstået en fejl - vi beklager - prøv igen senere

PBL Digital@SUND

 

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er i gang med en digital transformation mod mere digital uddannelse, hvor vi udvikler både praksis og principper for digitalt understøttet PBL og kursusundervisning. Arbejdet er sat i gang med et tre-årigt projekt, hvor vi lægger fundamentet til at ruste studerende bedre til arbejdsmarkedets digitale arbejds- og samarbejdsformer og til at sikre, at studerende møder mere aktive og inddragende læringsformer. Projektet består af 3 delprojekter. Delprojekternes er funderet i arbejdsgrupper på tværs af Institut for Medicin og Sundhedsteknologi og Klinisk Institut og dækker fakultetets uddannelser i bred forstand. 

 

De tre delprojekter er følgende:

  • Digital understøttelse af studerendes projektarbejde inkl. vejledning
  • Aktive, digitalt understøttede læringsformer i kurser
  • Digitalisering af medicinsk casearbejde

Det samlede projekt ledes af en projektleder, og der er tilknyttet en digital læringskonsulent, som støtter arbejdet med at udvikle fremtidens formater for PBL-uddannelse. Den digitale læringskonsulent er ansat i Center for Digitalt Understøttet Læring (CDUL), men er partner på SUND og yder derfor også bredere digitaliserings-support til uddannelsesmiljøerne på SUND i et både pædagogisk, it-didaktisk og teknologisk perspektiv. Hvert delprojekt bearbejdes af en arbejdsgruppe som har en arbejdsgruppeformand (projektarbejde: Louise Pape-Haugaard, læringsformer i kurser: Niels Rossing, casearbejde: Tue Bennike). 

 

Kontakt

Primær kontakt ved alle henvendelser er digital læringskonsulent Anders Holm: andersh@adm.aau.dk (barselsvikar for Johanne Bräuner Nygaard Hansen: jbnh@hst.aau.dk eller 9940 3792). Kontakt os gerne for info eller en snak om mulighederne!

 

Digital undervisning

Inspirationskataloget med gode råd, perpsektiver og tips til teknologi, hvis du skal planlægge eller undervise i kurser med digitale elementer. Primært for semesteroordinatorer, kursusansvarlige og undervisere. 

Digitalt projektarbejde

7 videoer med gode råd og inspiration til projektarbejde og samarbejdet generelt samt brug af digitale værktøjer på alle uddannelser. En god hjælp til både studerende og vejledere. 

Didaktik

4 videoer med gode råd og tips til, hvordan du tænker didaktik ind i planlægningen af din undervisning uanset om den er fysisk, digital og blended. 

Brug for mere information?

Du kan altid sende os en mail på:

            CDUL@IASPBL.AAU.DK

Få vores vores nyhedsbrev løbende:

                TILMELD DIG HER

Lad os inspirere dig på LinkedIn:    

               FØLG OS HER