Projektarbejde

Sådan planlægger du projektarbejde

Som underviser og vejleder kan det være svært at finde inspiration, når det gælder de studerendes projektarbejde. Derfor har vi hos CDUL udarbejdet denne inspiration til undervisere og vejleder, der er igang med at planlægge og koordinere projektarbejde. Når du som underviser og vejleder skal facilitere de studerendes gruppearbejde, kan du enten vælge at lave hoc-etablerede grupper til enkelte studieaktiviteter, eller facilitere gruppearbejdet for de studerende som PBL-grupper, der arbejder i længerevarende projektarbejde. Uanset varighed af gruppearbejdet, er det centralt for læringen, at de studerende interagerer med hinanden og arbejder frem mod et fælles mål/produkt, som er funderet af PBL-principperne. Gennem gruppearbejdet får de studerende ansvar for egen læring, og udvikler evnen til kritisk at vurdere kvaliteten af egen indsats og eget videngrundlag i forhold til en given problemstilling.

Se videoen nedenfor for at få inspriation mere om emnet med projektarbejde og gruppearbejde, og dyk ned i studieaktiviteterne for at få inspiration til, hvordan du faciliterer de studerendes gruppearbejde.

 

MANGLER DU MERE INSPIRATION?

Vi har hos CDUL udarbejdet mere inspirationsmateriale, som du finder ude i højre side. Her kan du finde inspiration til hvilke studieaktiviteter, du kan implementere i din undervisning vedrørende projektarbejde og gruppearbejde samt inspiration til, hvordan du som underviser kan aktivere dine studerende og skabe sammenhæng mellem din kursusundervisning og de studerendes projekt. Du kan også finde inspiration ved at deltage i vores arrangementer og workshops, som vi hos CDUL løbende afholder.

INSPIRATION TIL STUDIEAKTIVITETER
Andet INSPIRATIONSMATERIALE

Fandt du ikke svar?

Du er altid velkommen til at kontakte os:

 cdul@aau.dk
 

Ved tekniske spørgsmål henvises til: ITS support