Vejledninger

Her finder du forskellige vejledninger og guides, der er relevante i forbindelse med at digitalisere din undervisning.

OPMÆRKSOMHEDSPUNKTER

For at sikre, at AAUs systemer kan klare belastningen af de øgede onlineaktiviteter, skal alle så vidt muligt benytte asynkron kommunikation. Dvs. at livestreaming generelt og synkron holdundervisning gennem Teams og Skype for Business ikke anbefales.

 Det er dog muligt at holde korte synkrone oplæg til studerende via disse platforme, men det ikke kan garanteres, at de kan holde til den belastning der potentielt kan opstå. Vælges synkron kommunikation er det vigtigt, at man som underviser har en ”Plan B” i tilfælde af, at kommunikationen forhindres fordi netforbindelsen forsvinder eller platformen belastes over kapaciteten.

RÅDGIVNING OG SUPPORT

VED TEKNISKE SPØRGSMÅL HENVISES TIL: 

ITS support

Ved pædagogiske eller didaktiske spørgsmål henvises til:

Din lokale læringskonsulent 

eller
CDUL@AAU.DK

IKKE SUPPORTEREDE VÆRTØJER (ANBEFALES TIL DEN ERFARNE BRUGER AF VÆRKTØJET. BRUG ELLERS ANBEFALEDE VÆRKTØJER)

MINIKURSER TIL DIGITALE VÆRKTØJER

Anvendelsesguides og hjælp til digitale værktøjer til online undervisning og møder finder du på ITS Services (ITS) hjemmeside. Der tilbydes også gratis minikurser i brugen af blandt andet AAU videokonference, MS Teams, AAU ZOOM og Panopto. Minikurser for undervisere kan ske i et samarbejder mellem ITS og CDUL, sådan kurserne både kan indeholde anvendelse af teknik, pædagogik og didaktik.

Se minikurserne her 

Fandt du ikke svar?

Du er altid velkommen til at kontakte os:

 cdul@aau.dk
 

Ved tekniske spørgsmål henvises til: ITS support