CDUL's partnerskabsmodel

CDUL's partnerskabsmodel

Partnermodellens hensigt er at skabe rammerne for, at ledelser har et handlingsrum for undervisnings- og uddannelsesudvikling med den fornødne strategiske rådgivning og sparring i forhold til digitalt understøttet PBL. Gennem partnerskabsmodellen ønsker vi at skabe et rum for den gode dialog om undervisnings- og uddannelsesudvikling med udgangspunkt i de lokale miljøers udviklingsønsker for den digitale understøttede PBL.
Partnermodellen henvender sig primært til ledelseslagene på fakulteter, institutter og studienævn.

CDUL´s kerneopgave er at bistå ledelser, undervisere og vejledere med pædagogisk, it-didaktisk og teknologisk rådgivning og sparring og derigennem bidrage til den løbende udvikling af AAU’s digitale PBL-praksis.
Dette fokus ønsker CDUL at styrke gennem en partnerrolle. Partnerrollen er under udvikling, men i udgangspunktet er partneren tovholder på de uddannelses- og udviklingsopgaver og -projekter, der igangsættes på baggrund af de forskellige dialogmøder i partnermodellen. Derudover fungerer partneren også som et single point of contact for det enkelte fakultet i det daglige ved forespørgsler om undervisnings- og uddannelsesudvikling i forhold til digitalt understøttet PBL.
Partneren er ikke nødvendigvis udførende på opgaver tilknyttet det enkelte fakultet, men har ansvaret for, i samarbejde med teamlederen i CDUL, at stille med den mest kvalificerede digitale læringskonsulent til opgaven.
Partneren er således garanten for, at både daglige forespørgsler om undervisnings- og uddannelsesudvikling samt uddannelses- og udviklingsopgaver samt projekter afledt af møder i partnermodellen, følges til dørs i CDUL.
Arbejdet med partnerskabsmodellen er opdelt i følgende faser:

Hvis du vil vide mere
Mob: 99 40 90 08
E-mail: tsg@iaspbl.aau.dk